Zonneblik01 La Casita De Panne

Samenstelling

Studio Ramses bevindt zich op de 6 de verdieping van het gebouw Ramses ,direct aan het strand. Er is een lift.

In de Living is er een open keuken, . Separaat een douche en wc . Er is ook een kleine Terrasse met prachtig zicht op het strand en de zee. Elke dag geniet je er van een mooie zonsondergang. De living bestaat uit een slaapgedeelte met 2 zetels te openen als aparte eenpersoonsbedden , een tv met digitale zenders, internet, dvd . Balkon met zeezicht en plaats om er te zitten. Een open keuken met oven, microgolf, wasbak, elektrisch vuur, koelkast met kleine diepvries en vaatwas. Een badkamer met douche, wastafel, toilet, strijkijzer en haardroger. Een apart slaapgedeelte in de hall met een eenpersoonsbed en uittrekbed  en kastjes . Elektrische verwarming . Een fietsenberging ter beschikking op het gelijkvloers ( sleutel bij eigenaars te bekomen)

Fietsen kan je huren bij Arizona op de zeedijk

100 m stappen naar de tramhalte. Winkels op 100 m in centrum. Plopsaland op 1km .Garage onder de zeedijk apart te huren en onmiddellijk  bereikbaar bij studio op zeedijk .

Afspraak met eigenaars in de Walkierstraat

Prijzen : zie verhuurprijzen 
Max 4 personen ( 2 volwassenen en 2 kinderen zijn mogelijk ). 
 Er is kans om een private gesloten garage te huren onder de zeedijk ( 10 euro per dag ).In het hoogseizoen ook mogelijk om een strandcabine te huren ( 5 euro per dag) Contacteer Anne-Marie op 0477 526144   of Chantal  Decrop 0496 287296  amdecrop@telenet.be of chantal.decrop1@gmail.com